Interiørstudiet er i gang!

aiaiai som tiden flyr!

Jeg synes jeg nettopp startet med interiørstudiet og vi har allerede levert vår første store oppgave (som er en del av vår eksamen). Alt har gått så utrolig fort og jeg har virkelig skjønt at dette studiet krever mye tid og tålmodighet! Men samtidig er det så utrolig gøy! Jeg har aldri kost meg så mye med skolearbeid før. Jeg kommer på skolen tidlig for å jobbe og jeg sitter lenger enn jeg må. I tillegg jobber jeg masse masse hjemme. Det er bare så utrolig gøy å studere noe man har en så stor interesse for!

Vi har lært en del om hvordan å forstå en bruker, altså kunden, og vi har designet et soverom til en gitt kunde. Det var veldig gøy og lærerikt. Vi hadde presentasjon i dag hvor vi fikk både positiv og konstruktiv kritikk på arbeidet vårt. Det hjalp i alle fall meg veldig til å åpne opp øynene for ting jeg har blitt blind på selv, midt i all jobbingen, så det var veldig spennende å høre andres tanker rundt ting.

Jeg tenkte jeg kunne vise dere noen glimt av det jeg har gjort, så dere kan få et lite inntrykk av hva dette studiet går ut på. Alt er ikke ferdig, men dere får en liten smakebit i alle fall.

Som du ser er det veldig mye praktisk, og ikke så mye teori. Og det krever mye tid for å jobbe med alt dette. For å få en fin tegning, for å finne de rette materialene man skal bruke i et rom og for å finne produkter/møbler osv. Men det er akkurat dette jeg liker å gjøre, så dette studiet er virkelig perfekt for meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *